ACTIVITATS

Conveni de col·laboració entre la Fundació Privada Catalana per a l´Arbitratge Tècnic i l´Associació Catalana d´Enginyeries i Consultories Mediambientals (ACECMA)

L’Associació Catalana d'Enginyeries i Consultories Mediambientals (ACECMA) va signar el passat 31 de gener de 2012 un conveni de col•laboració amb el Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya.

ACECMA dona suport al Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) i recomana als seus associats i enginyeries que incloguin la clàusula arbitral als seus contractes.
D´esquerra a dreta: el Sr.Joan B. Casas, president de la FPCAT, la Sra. Gisela Loran, presidenta d´ACECMA i el Sr.Antoni Serra Ramoneda, president del TATC.

 

Signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Privada Catalana per a l´Arbitratge Tècnic i l´Associació de Consultors d´Instal·lacions.

El passat 31 de gener de 2012 l’Associació de Consultors d’Instal•lacions (ACI) va signar un conveni de col•laboració amb el Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) i recomana així als seus associats la incorporació de la clàusula de submissió al procediment arbitral.

L’Associació de Consultors d’Instal•lacions s'incorpora així com a membre col•laborador de la FPCAT
D´esquerra a dreta: el Sr.Joan B. Casas, president de la FPCAT, el Sr. Lluís J. Duart, president d´ACI i el Sr.Antoni Serra Ramoneda, president del TATC.

 

Signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Privada Catalana per a l´Arbitratge Tècnic i l´Associació Catalana de Tecnologia (ACTec)

El president de l’Associació Catalana de Tecnologia, conjuntament amb el president de la Fundació Privada Catalana per a l’Arbitratge Tècnic i el president del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya, van signar el passat 27 de gener de 2012 un acord de col·laboració per promoure i beneficiar-se del servei d’arbitratge mitjançant el Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC).D´esquerra a dreta: El Sr. Albert Matarrodona Riera, president d´ACTec, el Sr.Joan B. Casas, president de la FPCAT i el Sr.Antoni Serra Ramoneda, president del TATC.

 

Presentació del TATC al Col·legi d´Economistes a Tarragona

03/11/2011
La crisi ha propiciat un increment de la conflictivitat , fet que ha representat un augment de l’ intervenció del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) en la resolució de conflictes i litigis entre empreses i professionals.


Agilitat, rapidesa i menys costos.


Aquestes són les tres característiques que defineixen l’Arbitratge Tècnic. Es tracta d’un servei alternatiu a la justícia tradicional que redueix les formalitats excessives i, conseqüentment, el temps del litigi i els costos directes i indirectes que se’n deriven. Els principals avantatges de l’arbitratge tècnic enfront dels tribunals ordinaris de justícia, son que els processos tenen una durada d’un, dos o màxim sis mesos, uns costos ja definits des del seu inici, que no requereix les figures de l’advocat i el procurador, que són arbitrats per un expert en la matèria i que tenen total validesa jurídica.


La ponència va anar a càrrec del la Sra. Roser Esteve Oró, Directora General de la Fundació Privada Catalana per a l’Arbitratge Tècnic (FPCAT) i va comptar en la presencia del President del Col·legi d'Economistes Sr. Fernando Campa.
 

Ponència ´´Mediació i arbitratge en temps de crisi.´´

26/05/2011

El Passat 26 de maig, la Sra. Roser Esteve, gerent de la Fundació Privada Catalana per a l'Arbitratge Tècnic (FPCAT) va presentar una ponència titulada “l’arbitratge i la mediació en temps de crisi ”.

LOCALITZACIÓ: Seu de Lleida del Col·legi d'Economistes de Catalunya.De dreta a esquerra:Sr.Xavier Ticó, president de la seu de Lleida i Sra.Roser Esteve, gerent de la FPCAT.

 

Participació del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya a les jornades CONSTRUMAT

17/05/2011

El Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya va col·laborar al Saló Internacional de la Construcció -CONSTRUMAT- que va tenir lloc del 16 al 21 de maig a la Fira de Barcelona.


Per aquesta jornada, el Tribunal va programar una Taula Rodona titulada "L’arbitratge i la mediació en època de crisi" on va poder comptar amb la col·laboració de:

Sr. Antoni Serra Ramoneda, President del TATC
Sr. Nestor Turó, President del Gremi de Constructors de Barcelona i Comarques
Sr. Joan Vallvé, Degà del Col·legi d’Enginyers Industrial de Catalunya
Sr. Josep Oriol, Degà del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports
Sr. Lluís Xavier Comeron, Degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya
Sr. Ramon Serra, Arquitecte i Àrbitre del TATC
Sra. Maribel Verdaguer, Advocada.D´esquerra a dreta: Sr.Antoni Serra Ramoneda, Sr.Lluís Xavier Comerón, Sr.Josep Oriol Carreras, Sra.Maribel Verdaguer.

D´esquerra a dreta: Sr.Ramon Serra, Sr.Nestor Turó, Sr.Joan Vallvé, Sr.Antoni Serra Ramoneda.
Informació de l´acte

 

Signatura del conveni de col-laboració entre la Fundació Privada Catalana per a l´Arbitratge Tècnic i la Patronal Catalana CECOT

La Patronal Catalana CECOT ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Privada Catalana per a l’Arbitratge Tècnic perquè les PIMES associades puguin fer ús del servei d’arbitratge mitjançant el Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC), i així resoldre litigis de manera ràpida i econòmica.

Per aquest motiu, CECOT està recomanant a les empreses associades que incloguin una clàusula arbitral en els contractes per tal de derivar qualsevol controvèrsia cap al procediment d’arbitratge.


Conveni signat a 18 de març de 2011.

De dreta a esquerra: Sr.Antoni Abad, president de CECOT, el Sr.Joan B. Casas, president de la FPCAT i el Sr.Antoni Serra Ramoneda, president del TATC.

 

Presentació del Procediment de la Concòrdia d´Obra a Reus

El proper dijous 22 de Gener es durà a terme la presentació del procediment de Concòrdia d'Obra. L'arbitratge tècnic de la construcció a la demarcació de Reus del Col.legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya


El lloc on es presentarà aquest procediment serà:
C/ Sant Serapi,2
43201 Reustargetó d´invitació

 

Presentació del Procediment de Concòrdia d´Obra a Girona

El passat 13 de gener a la demarcació de Girona del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya es va dur a terme una preserntació sobre de les funcions del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya en la que es va exposar quines son les avantatges que té l’arbitratge enfront un procés judicial tradicional i de quina manera es poden iniciar aquests procediments arbitrals.


targetó d´invitació

 

Signatura de conveni entre la Fundació Privada Catalana per a l Arbitratge Tècnic i Associació de Consultors d Estructures

El passat 21 de Novembre del 2008 es va celebrar una signatura de conveni amb l’Associació de Consultors d’Estructures que s’incorpora com a membre col-laborador de la FPCAT amb l'objectiu de promoure l'arbitratge; en especial el procediment de Concòrdia d'Obra destinat a resoldre conflictes tècnics del sector de la construcció. 

Signatura del conveni de col-laboració entre la Fundació Privada Catalana per a l´Arbitratge Tècnic i la Federació Catalana d´Empresaris Instal-ladors de Telecomunicacions

El passat 10 d’octubre del 2008 es va signar un conveni de col·laboració amb la Federació Catalana d’Empresaris Instal-ladors de Telecomunicacions.
FECEMINTE recolza al Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) i recomana als seus membres la incorporació de la clàusula de submissió al procediment arbitral ordinari o al de concòrdia d’obra. 

Presentació del Procediment de Concòrdia d´Obra

El proper dia 2 de juliol es durà a terme la presentació del procediment de Concòrdia d'Obra. L'arbitratge tècnic de la construcció.
El lloc on es presentarà aquest procediment serà el Col-legi d'Enginyers de Camins Canals i Ports a les 13h.
C/ Els Vergós, 16
08017 Barcelona


Formulari de confirmació d'assistència


Targetó Invitació a la Presentació (PDF)

 

Es presenta el Consell d ´Àrbitres de la Concòrdia d´Obra

El Col·legi de Camins Canals i Ports va acollir el passat 29 de novembre la primera reunió del grup d’àrbitres, experts que mediaran en els conflictes tècnics que es poden produir durant els processos constructius.

L’ acte va ser presidit pel Sr. Antoni Serra Ramoneda President del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC), pel Degà del Col·legi Sr. Josep Oriol i pel President de la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya.

La trobada celebrada amb tots els àrbitres va servir per agrair la seva presència al Consell i per posar a debat l’arbitratge tècnic en el sector de la construcció.

Aquest Consell està integrat per 25 experts, enginyers de camins , enginyers industrials i arquitectes, de reconegut prestigi que son els encarregats de resoldre, en un termini màxim d’un mes de manera definitiva i amb total validesa jurídica, els possibles conflictes que es plantegin entre les parts que participen en un procés de construcció (des dels plànols de l’obra fins els darrers acabats).

Cal recordar que la Concòrdia d’Obra és el primer procediment d’aquestes característiques i esdevé, un sistema alternatiu als processos dels tribunals ordinaris de justícia que agilitza els procediments, redueix els costos i les gestions necessàries en la resolució dels litigis, basat en l’emissió d’un dictamen o Laude per part d’un àrbitre especialitzat en el cas.

Els impulsors d’aquest sistema de resolució de conflictes són:
La Fundació Catalana per a l’Arbitratge Tècnic, el Tribunal Arbitral de Catalunya, la Cambra Oficial de Contractistes d’Obra de Catalunya i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona.
Reunió Consell d´Àrbitres

 

Signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Privada Catalana per a l´ Arbitratge Tècnic (FPCAT) i ASINCA

El passat 7 de novembre del 2007, es va celebrar la signatura del conveni amb ASINCA, amb l’objectiu de promoure l’arbitratge com un procediment ràpid i eficaç de resolució de conflictes.

ASINCA dona suport al Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) i recomana als seus associats i enginyeries que incloguin la clàusula arbitral als seus contractes.
D´esquerra a dreta: Sr. Antoni Serra Ramoneda, President del TATC i Sr. Josep Narcís Arderiu i Freixa, President d´ASINCA

 

Signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Privada Catalana per a l´Arbitratge Tècnic (FPCAT) i el Gremi de Constructors d´Obres de Barcelona i Comarques

El passat 24 d’octubre del 2007 es va signar un conveni de col·laboració amb el Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona i Comarques.

El Gremi recolza al Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) i recomana a les seves empreses i professionals incloure en els seus contractes la clàusula de submissió al procediment arbitral ordinari o al de concòrdia d’obra.
D´esquerra a dreta: El Sr. Antoni Serra Ramoneda, President del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya i el Sr. Néstor Turró Homedes, President del Gremi de Constructors d´Obres de Barcelona i Comarques

 

Signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Privada Catalana per l´Arbitratge Tècnic (FPCAT) i la Cambra de Comerç de Barcelona

El passat 27 de juny del 2007 la Fundació Privada Catalana per l'Arbitratge Tècnic va signar un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, amb l'objectiu de promoure l'arbitratge; en especial el procediment de Concòrdia d'Obra destinat a resoldre conflictes tècnics del sector de la construcció.

La Cambra de Comerç de Barcelona, s'incorpora com a membre col·laborador de la FPCAT. 

Concòrdia d´obra, l´Arbitratge tècnic de la construcció

El 17 de maig, en el marc de CONSTRUMAT, es van celebrar les Ponències sobre la “Concòrdia d’obra”, procediment d’arbitratge per a resoldre els conflictes de tipus tècnic que apareixen durant l’execució d’una obra.

Els ponents de la jornada van ser en Marc Vandewalle, President de la Comissió de Perits de Bèlgica i Director de la càtedra d’Empresa de la UPC i en Rafael Romero, President de la Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC).

A la seva ponència el Sr. Vandewalle va desenvolupar les experiències pràctiques d’aquest sistema a Europa i més concretament a Bèlgica i Holanda. Va destacar que la introducció de la clàusula arbitral en els contractes, un procediment arbitral rigorós i transparent i la validesa del laude dictat per l’àrbitre en un determinat període de temps són les claus de l’èxit de l’arbitratge.

Per a Rafael Romero, l’arbitratge tècnic és una peça rellevant de la proposta de la CCOC de canvi radical de la construcció que pretén millorar la productivitat del sector, elevar el seu nivell tecnològic i generalitzar la innovació com a element de competitivitat.

Segons Romero, l’arbitratge tècnic pot generar un clima de col·laboració que ajudi a reduir substancialment els defectes de l’obra acabada, el que suposaria una millora de la productivitat del 5%, equivalent a 1.400 milions d’euros.

També hi van intervenir els degans Sr. Josep Oriol, del Col·legi de Camins, Canals i Ports, , el Sr. Artur Sauri, del Col·legi d’Economistes de Catalunya i el Sr. Joan Vallé, President de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, que van destacar la necessitat de fer conèixer l’arbitratge com a sistema alternatiu a la justícia ordinària.

En aquest sentit cal recordar que els impulsors d’aquest nou sistema de resolució de conflictes són els Col.legis Professionals d'Arquitectes, Enginyers de Camins, Canals i Ports, Enginyers Industrials i Economistes qui mitjançant la Fundació Privada Catalana per a l’Arbitratge Tècnic impulsen el Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC).

El TATC conjuntament amb la Cambra Oficial de Contractistes d’obres de Catalunya han desenvolupat el procediment arbitral de Concòrdia d’Obra, especialment dissenyat per respondre a les exigències del sector de la construcció.
És el primer procediment arbitral destinat a resoldre els conflictes tècnics que es poden produir durant l'execució d'una obra. Aquest procediment permet que l’àrbitre, un expert de reconegut prestigi, resolgui, en un termini màxim d’un mes, de manera definitiva i amb total validesa jurídica, els conflictes de caràcter tècnic que es plantegin entre les parts vinculades per un contracte d'obra (des dels plànols de l’obra fins els darrers acabats).


Per a més informació sobre la ponència, premeu aquíD´esquerra a dreta: Sr. Rafael Romero, President Cambra Contractistes d´Obra, Sr. Josep Oriol, Degà Col·legi d´Enginyers Camins Canals i Ports, Sr. Ramon Pedrerol, Vocal del Tribunal Arbitral ,Sr. Josep Maria Gutiérrez,Tresorer Col·legi d´Arquitectes.

Sala 4, Palau de Congressos

 

Signatura del conveni entre la Fundació Privada Catalana per l´Arbitratge Tècnic de Catalunya (FPCAT) i el Col·legi d´Enginyers de Camins, Canals i Ports

NOVA INCORPORACIÓ
El 12 d’abril es va signar un Conveni amb el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports que significa la seva incorporació com a entitat membre i la seva admissió en el Patronat de la Fundació i en el Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya.
D’aquesta manera el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports juntament amb Col·legis professionals d’Arquitectes, d’Economistes i d’Enginyers Industrials impulsa el TATC per resoldre els conflictes de caire tècnics d’una manera més ràpida, àgil i econòmica.

Es tracta d’una alternativa a la justícia ordinària que permet a les parts enfrontades sotmetre’s de forma voluntària a arbitratge, i garanteix un període dos a sis mesos per la resolució del conflicte.


Tanmateix i conjuntament amb la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya s’ha desenvolupat el procediment de concòrdia d’obra com un sistema d’arbitratge eficaç de resolució de conflicte en el sector de la construcció, ja que permet solucionar les disputes amb un termini de un mes.
A la signatura de l’acte estaven presents entre altres personalitats els degans dels col·legis professionals ,el Sr. Jordi Ludevid del Col·legi d’Arquitectes, el Sr. Josep Oriol del Col·legi de Camins , Canals i Ports, Sr. Artur Sauri del Col·legi d’Economistes i els presidents del TATC, Sr. Antoni Serra Ramoneda, de la Associació d’Enginyers Industrials, Sr. Joan Vallvé , i de la FPCAT Sr. Jordi Conejos.
D’esquerra a dreta: el Sr. Josep Oriol ,degà de Col·legi de Camins , Canals i Ports, el Sr. Antoni Serra Ramoneda President del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya, i el Sr. Jordi Conejos, President i ex Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

 

Signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Privada Catalana per l`Arbitratge Tècnic de Catalunya (FPCAT) i la Cambra de Contractistes d`Obra de Catalunya.

El passat 13 de novembre del 2006 es va signar amb la Cambra de Contractistes d’Obra de Catalunya un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure el procediment de concòrdia d’obra com un sistema d’arbitratge eficaç de resolució de conflicte en el sector de la construcció.
La Cambra de Contractistes d’Obra de Catalunya s’incorpora com a membre col·laborador de la FPCAT.
D´esquerra a dreta: Sr. Rafael Romero, President de la Cambra de Contractistes d´Obra de Catalunya, el Sr. Antoni Serra, President del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya i el Sr. Antoni Llardén, Degà del Col·legi d´Enginyers Industrials de Catalunya.

 

Presentació del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) a la delegació del Vallès del COEIC.

El TATC es una institució impulsada pels col·legis professionals d’Arquitectes, d’Economistes i d’Enginyers Industrials, per resoldre els conflictes entre particulars d’una manera més ràpida, àgil i econòmica.

Es tracta d’una alternativa a la justícia ordinària que permet a les parts enfrontades sotmetre’s de forma voluntària a arbitratge, i garanteix un període màxim de sis mesos per la resolució del conflicte.

La presentació va tenir lloc el dia 8 de novembre del 2006 a les 19.00h, a la Delegació de Sabadell. C/ advocat Cirera, 2-8, 2º, 23 

Signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Privada Catalana per l`Arbitratge Tècnic de Catalunya (FPCAT) i el Col.legi de Mediadors d`Assegurances de Barcelona

La FPCAT va signar el passat 17 d’octubre del 2006 un acord de col·laboració amb el Col·legi de Mediadors d’Assegurances per a promoure l’arbitratge com a sistema eficaç per a la resolució de conflictes.

El Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona impulsarà la inclusió de la clàusula de submissió a l’arbitratge del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya en els seus professionals.
Sr. Lluis Ferrer (President Col·legi Mediadors) i Sr. Antoni Serra (President TATC)

 

Presentació del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) a Tortosa

El passat 25 de maig del 2006, es va presentar a Tortosa el TATC, el primer organisme especialitzat en temes tècnics vinculats a l’arquitectura, l’enginyeria o el món econòmic i financer.

L’acte es va realitzar a les 19.00h a al seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) de la demarcació de l’Ebre, C/Berenguer IV, 26 pral. (Casa Bau) 43500 Tortosa.Targetó d´invitació

 

Presentació del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) a Manresa

El nou Tribunal, ofereix un procediment alternatiu per resoldre conflictes, centrat en l’actuació d’un àrbitre especialitzat en qüestions tècniques.

Està obert a tots els ciutadans i dona un servei àgil i econòmic en comparació als tribunals ordinaris de justícia.

El seu president, Antoni Serra Ramoneda, va presentar el TATC el passat 21 de març del 2006 a les 19:30h al Centre Tecnològic de Manresa (CTM), Av. Bases de Manresa, 1, 08240 Manresa.Targetó d´invitació

 

Presentació del TATC al Col·legi Enginyers Industrials de Tarragona.

El seu president, Antoni Serra Ramoneda, ens va exposar en la sessió de presentació del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC), quines son les avantatges que té l’arbitratge enfront un procés judicial tradicional i de quina manera es poden iniciar aquests procediments arbitrals.

L’acte es va celebrar el passat 20 de febrer del 2006 a les 13.00h, al Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (EIC), c/ Ntra. Señora del Claustre s/n, 43003 Tarragona.
D´esquerra a dreta: Sr. Jordi Berguedà, President del COAC, Sr. Lluis Maestre, President EIC, Sr. Antoni Serra, President del TATC, Sr. Antoni Terceño, President del CEC
Targetó d´invitació

 

Signatura del conveni de la Fundació Privada Catalana per l`Arbitratge Tècnic (FPCAT) amb la Confederació Empresarial de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC).

El Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) va signar el passat 19 de desembre del 2005 un acord de col·laboració amb Pimec. La patronal recolza la creació del TATC i recomana a les seves empreses i professionals d’incloure en els seus contractes la clàusula de submissió al procediment arbitral, a part d’acudir al TATC voluntàriament quant els contractes no ho estableixin.

Tal i com es recull a la fotografia, en el acte van estar presents:
D’esquerra a dreta: Antoni Cañete (Secretari General de PIMEC), Roser Esteve (Gerent FPCAT), Àngel Llobet (Degà del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya), Josep González (President de PIMEC), Josep Mª Roman (Director General del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya).Foto de la signatura del conveni amb Pimec

 

Presentació del TATC a Foment.

Foment del Treball Nacional va acollir el passat 25 de novembre del 2005, la presentació del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC), on el seu president, el Sr. Antoni Serra Ramoneda, va desenvolupar la ponència “El TATC: un procediment ràpid i eficient de resolució de conflictes i avantatges per l’empresa” i va dirigir el debat .


L’objectiu d’aquesta sessió era informar sobre el nou tribunal i mostrar els avantatges que pot oferir el TATC


Targetó d´invitació

 

Presentació del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) a Girona.

El President del TATC, el Sr. Antoni Serra Ramoneda, juntament amb els col·legis d’Arquitectes , Economistes i Enginyers, van presentar el dia 22 de novembre del 2005 el TATC, a Girona.

L’acte es va realitzar a la Sala Rafael Masó del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, situat a la Pl. de la Catedral, 8 “Pia Almoina” 17004 Girona.


Targetó d´invitació

 

Presentació del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC) a Lleida.

De la mà dels Col·legis d'Arquitectes, Economistes i Enginyers Industrials, el president del Tribunal, Antoni Serra Ramoneda va presentar el TATC el dia 8 de novembredel 2005.

L'acte va comptar amb l'assistència de l'alcalde de Lleida, Sr. Àngel Ros Domingo i va tenir lloc a l'Ajuntament de Lleida "La Paeria",saló de Plens, Pl. Paeria 1, 25007 Lleida.Targetó d´invitació

 

Presentació del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC)

El passat dia 30 de juny 2005 va tenir lloc la presentació del Tribunal Arbitral Tècnic de Catalunya (TATC), dels seus vocals i del seu President, Sr. Antoni Serra Ramoneda.

L'Acte va tenir lloc al Hotel Ritz, al saló Gran Via, a Gran Via de les Corts Catalanes, 668 c.p.08010 Barcelona.Targetó d´invitació

 
 
Pàgines:   2  3  4  5  6   >>   >|